Het Gastenboek


Heb je altijd al eens je de sterkte van je hersengolven willen meten? Download dan dit programma eens en stuur een berichtje hoe het gegaan is.Hersengolven [480 KB]

6/28/2001
Kleuren    woewoewoe@hotmail.com

Weet je nog niet precies wat je 'True Color' is? Beantwoord dan deze vragen. Klik hier enzo

Ik was zwart: sereen en mysterieus. 'Tis maar dat je het weet. Ik heb zo het vermoeden dat er meer 'black-ones' in het gastenboek schrijven....


6/26/2001
Woewoewoe    woewoewoe@hotmail.com

Muggenmoeder tegen haar muggenkindertjes: "En als jullie nu allemaal braaf gaan slapen, vliegen we morgen naar het bouwkamp om daar te ontbijten." >>>>>>> Elektrische Muggenvangers in de aanbieding: fl 19,95 per stuk. 180 kuna, 9 euro enz.

6/26/2001
calimera    warm@hier.nl

tja, dat is een trickie one, want ik dacht eerst echt dat sim van Harry of van Geertrudeke af zou komen, maar aangezien wij GELUKKIG geen harry of Geertrudeke kennen, lijkt het mij vrij logisch dat sim van simone afkomt....Dit om maar weer eens te illustreren dat dit gastenloze gastenboek tot diepe dalen is gestegen... Come on people,vertel eens wat interessants, zoals: Ik ga dit jaar op bouwkamp en ik neem mee; drie zakjes gekleurde ballonnen om uit te delen aan russische kindertjes, of: Ik ga dit jaar op bouwkamp en neem mee; een electrische muggenmepper om roemeense muggen mee te electrocuteren ;).

6/24/2001
Sim    ?.?.@?..

Hoe weet je dat Sim van Simone afkomt?
6/12/2001
ik    ik@nietjij.com

Wie ben jij dan?
6/10/2001
hanselspansel    hmpeters@hotmail.com

Well, well, mag ik mijzelf even welkom heten in deze voor mij onbekende brij van gezelligheid! Geen ideeeeeeee wie simon is, ken er genoeg .. en da's juist het probleem.


6/9/2001
Sim    boe@schrik.dood

Jeetje, hierr is alweer een lange tijd niet in gekladderd!
5/22/2001
Eva    flyingeva@hotmail.com

Hallo allemaal!! Ik vroeg me af of er dit jaar nog ex-draaiers en trekkers op zoek gaan naar wat paaltjes om te groen te verven of naar kikkers om te vertrappen ( scuzi;) of naar mannetjes in blauwe overalls om fluorescerende gelen wijn van af te troggelen of iets dergelijks....ik ben nieuwsgierig dus plaats het ff in het gastenboek,ok?

5/15/2001
Audrey    Hepburn@film.am

Ik heb er nog wel meer hoor, en dat zelfs zonder vis; "The rain in spain is mainly in the plane", en natuurlijk het overbekende "mag ik van u een maggi magnetron menu?"
5/8/2001
Blub    Vis@maas.nl

Wat voor gekk dingen zaten er in de vis die je hebt gegeten, zodat je dit soor rare raadsels gaat bedenken? Dixoinevergiftiging??

5/8/2001
Knap    dekapper@kapsalon.nl

Knap de kapper knipt en kapt veel knapper dan de knecht van de kapper kapt en knipt. Zo, probeer dat maar eens snel uit te spreken....
5/5/2001
//\rne    Bevrijdingsdag@amnesty.nl

Doe iets voor het goede doel op bevrijdingsdag: meld je aan voor de e-mailactie van Amnesty International.

5/1/2001
Noedel    FoTsjiMing@goldengarden.ch

Nou, ik geef wel cursussen:"Hoe te breien met noedels". Iemand interesse in misschien? Het is erg bevorderend voor het algehele groepsproces, ook eetstokjeseters en hekkendraaiers welkom...
4/26/2001
Sim    Help@#...

Zijn er hier mensen die gratis cursusen geven: Hoe te eten met stokjes??
vorige pagina